sobota, júna 18, 2011

Otváranie Street art festu a tak ďalej.....

Včera sa otváral bratislavský Street Art Fest v Bateliéri a ja som tak nejak, pôvodne nedobrovolne bola pritom. Nedobrovoľne asi preto, že sprievodným programom boli Medial Banana....čo znamená, že som išla na reggae.... úplne fakt, že vážne..... ja vyhlásený reggae hater ( nejsom hater, len ma to proste nebaví:D). No, ale nakoniec, už pri príchode pred Bateliér som bola nabitá pozitivnou energiou a aj napriek hudbe ktorá bola úplne mimo mňa(to ešte vonku od nejakého "DJa") som sa cítila skvele. Čo ma ale prekvapilo najviac, mňa bavil aj ten samotný koncert! Síce som mala mozog v hustom zelenom opare, ale keď som to začala aj vnímať, tak som zistila že to je vcelku fajn muzika a že spevák ma dosť brutálny hlas (to som už potom premýšlala o tom, prečo človek s takým hlasom spieva reggae, ale tak každý nech robí to, čo chce robiť jeho srdce:D) . Každopádne si ich na navodenie atmosféry púšťam aj teraz a aj bez zeleného oparu sa mi to furt páči.

Každopádne, po koncerte nám s Lifkou nejak preplo alebo čo a išli sme do Randalu. Tam ma čakalo ďalšie prekvapenie, tentokrát ani trošku príjemné. V !MOJOM! milovanom Randali, v piatok v noci bola nejaká odporná Dubstepová párty....vstupné 4€ za túto sračku, sa vyberalo do 3:00AM a boli tam ľudia ktorých by som práve tam na tom mieste fakt nikdy nechcela vidieť..... a predsa som videla...... Mimozemšťania, šachový krúžok, "poprockoví punkáči" atď. Toto sme trpeli presne do 4:00 a potom sme sa presunuli do Nonstopky v MMC. Ale som fakt hlboko znechutená a sklamaná, že jediné, alebo jedno z mála miest kde sa cítim v Bratislave doma atď., hľadám tam dobrú hudbu a úžasných ľudí a zrazu som sa ocitla v nejakej zlej, zvrátenej alternatívnej realite, kde bol Randal presným opakom tohto všetkého.

No nič....snaď sa z toho spamätám dnes na Millhouse v Majesticu a bude dobre:).


Inak, trošku odveci zážitok (odveci lebo to nemá nič s koncertom). Som sa včera zamilovala...zas:D. Je to presný dokonalý príklad toho, ako to vypadá keď sa Fín podarí se vším všudy. Účastník poslednej fínskej superstar(inač ono by ma to aj odpudilo, že superstar.... ale jak som sa v tých fínskych superstar trošku pohrabala tak to má trošku vyššiu úroveň ako tá naša...... Možno je to tým, že tomu nerozumiem, ale aj tak tam nemajú Haberu, tak už len to tomu pridáva hviezdičky kvality:D. Mno, dosť bolo rečí. Toto si treba pozrieť.:)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára