štvrtok, mája 02, 2013

Day 4 - Picture of your makeup collection

Hah, to som sa ani moc nemusela namáhať, lebo som svoju zbierku fotila len tak z nudy nedávno. Len tam chýbajú tri nové položky, ale kvoli tomu, to zas celé rozkladať nebudem.

Moja zbierka make-upu je celkom velká, ale aj tak mam pocit, že mám toho šialene málo a chcem aby sa strašne moc rozrastala! :D

Príjmam aj dary btw :D ....
Takže tu to máte:



Tu nájdete:
Deodorant Dove, užasne voňavý mandlovo čerešňový telový krém od Baley, čistiacu vodu Loreal, dva červené laky na nehty, 3 priesvitné, jeden čierny praskací a jeden taký kriklavo žlto zelený (alebo ako to nazvať tú farbu), na obrázku chýba nový pekný zelený lak,  púder NYC, farbu na líca od Avonu, pytlíček s vankúšikmi na tiene, 4 druhy tieňov, na obrázku chýbajú ďalšie tri, 4 čierne špirály(fungujú len dve, používam len tu čierno oranžovú od rimmel a je absolútne úžasná!), trblietavú špirálu, dve čierne, jednu hnedú a jednu sivú ceruzku na oči, strúhadlo na ceruzky, čokoládový balzam na pery od baley, lesk na pery, červený a taký do fialova rúž, lícenku, pinzetu, pilník a leštiaci pilník na nehty a make up: od rimmel, a dva od dermacolu + podkladový krém pod make up. :))
                                                                                                                              






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára