pondelok, decembra 24, 2012

....von Magrathea

Dnes sú Vianoce, každý to rieši, každý kto môže je schovaný v kruhu svojich blízkych a teší sa na jedlo a darčeky....

Samozrejme aj ja už som medzi svojimi najbližšími a celý deň chodím do kuchyne robiť hlavného ochutnávača a tak. Ale to je tak môj jediný kontakt s realitou momentálne.

Tú realitu si proste len niekde na povrchu uvedomujem, že tu niekde asi je, ale v skutočnosti ju vôbec nejsom schopná vnímať.

Stratila som sa na svojej úžasnej rock n'rollovej planéte, kde je všetko dokonalé a podľa mojich predstáv a skutočný svet je len hustá hmla okolo.

Samozrejme na tejto svojej planéte som stratená vždy, ale niekedy je môj kontakt s realitou silnejší, inokedy slabší.... Tento krát vôbec nechytám signál.

Ale zážitok, ktorý ma do tohto stavu uvrhol je absolútne reálny, fakt sa to všetko stalo a ja som tak neskutočne šťastná, že mi všetko príde ako úplná banalita a nemá zmysel to riešiť.

Nebudem rozpisovať všetko čo sa stalo. Aj tak to nikoho nezaujíma, a je to príliš na dlho a všeobecne slová nestačia na to aby sa to všetko dalo popísať dostatočne. Ale napísať to proste musím, lebo som fakt nadšená!

Takže stručne: Boli sme s Alenkou na koncerte Wanastowiek, ktorý bol sám o sebe absolútne božský a už tam sa niektoré momenty zdali ťažko uveriteľné.
A potom sa splnilo niečo, o čom sme snívali a predstavovali si to už celé roky(možno aj storočia).
Po koncerte sme ešte išli čo to popiť do hospody ktorá patrila ku klubu v ktorom sa koncert odohral a už vtedy sme sa ocitli v spoločnosti bubeníka Kurtizán z 25. avenue Vikinga, takže sa kalba rozjížděla hodne dobre.
O chvíľu na to tam ale dorazili celé Wanastowky a začal sa im kolotoč fotenia s fanúšikmi a podobne. Bolo mi ich trochu lúto, že ich nenechajú kaliť s kamošmi a bola som na nás strašne hrdá, že sme najlepšie fanynky a nemusíme ich obťažovať za každú cenu. Veď fotky s nimi už máme aj sme pokecali, tak prečo by sme to robili, že?:D

A možno práve preto sa práve nám dostalo takejto cti, že keď sme neprišli my za nimi, tak prišli oni za nami! Teda hlavne môj najmilovanejší gitarista na svete Tomáš Vartecký prišiel a kalil s nami a bol neskutočne úžasný ale potom prišiel aj Robert Kodym, ktorý asi teda skôr prišiel za Tomášom, ale myslím, že keby si nemyslel, že sme slušné a vďačné fanynky tak by do toho nešiel:D. Fakt neviem ako opísať jak sa cítim, ale želala by som to každému... Taketo zážitky proste nenahradí ani najeuforickejšia droga na svete. To je proste dokonalý rock n'rollový život. Za ktorý som fakt vďačná:D

Tak prajem každému aby sa mohol cítiť tak úžasne ako ja, aby sa každému plnili sny a tak ďalej a užite si sviatky:) z Magrathei zdraví Sheena Staley :D

2 komentáre:

  1. jezis to muselo byt super. ja poznam ten pocit. to je fakt lepsie nez dorgy. to sa ani opisat neda. =)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nedá no:D myslim že z tohto sa už nikdy nespamätam:D mi uletel dekel na čisto:D

    OdpovedaťOdstrániť