utorok, decembra 18, 2012

Pozvanka na koncerty!

Tak je to tu!
Už o dva dni sa odohrá prvý z dlho avizovaných koncertov, ktoré som zorganizovala, po prvý krát inde ako v Bratislave a aby mi nebolo lúto, tak sú hneď v dvoch rozličných mestách, v inej krajine a len deň po sebe:).

Prvé z týchto miest je Brno. Koncert s názvom Grungeové brnění si našiel svoje miesto v klube Vegalite hneď vedľa známeho brnenského "meeting pointu" Moulin rouge.
A čo Vás čaká?

Hrať do tanca bude brnenská kapela Animal farm a dve kapely, na ktorých je momentálne upriamená pozornosť slovenského undergroundu a ja pevne dúfam, že sa podarí upriamiť na nich aj pozornosť českého undergroundu - ide o mnou už viac krát spomínaných Mudhole z mojej rodnej Bratislavy a Underdose z Nitry, ktorí minulý mesiac pokrstili svoje splitko Dose of Mud a teraz ho chcú šíriť do sveta.

Tvorbu všetkých troch kapiel nájdete napríklad na ich bandzone profiloch(odkazy na ne nájdete vo fejsbúkovej UDALOSTI, kde sa dozviete aj všetky ostatné potrebné informácie! Takže brňáci neváhajte a rozhodne sa príďte pozreť na to, že GRUNGE ani náhodou nezomrel s Kurtom Cobainom!!!!

____________________________________________________________________________

Rovnaká výzva ale patrí aj pražákom!
V pražskej Modrej Vopici, sa hneď na druhý deň koná podobná akcia, vzhľadom na dátum nesie príznačný názov Grunge Apocalypse a rozdiel bude hlavne v domácej kapele, ktorá si hovorí Undergaters.
Budem veriť, že apokalypsa to bude len pre naše uši a vnútornosti pri rannej kocovine 22eho ráno.
Všetky detaily opäť nájdete v UDALOSTI na facebooku!

Vlez na obe akcie je 60 Kč a začíname o 20:00!!!

_______________________________________________________________________________

A posledná výzva!
Viem, že to asi znie pateticky, ale inak to nejde. Ľudia, podporujte dobrú a kvalitnú hudbu!
Len cez hudbu je možné meniť svet k lepšiemu a nájsť v dnešnej dobe poriadne kapely, ktoré stoja za to, je stále ťažšie a ťažšie, v záplave toho, že dnes už hrá naozaj skoro každý aj napriek tomu že je to na nič. Tu sa vám ponúkajú tí, ktorí tvrdo makali aby mohli vobec nahrať cédečko a k ďalšej tvorbe im pomože jedine poriadna spätna väzba, aby nestratili chuť!
Asi to takto znie trošku prehnane, ale tak nejak to dnes vyzerá, takže mám potrebu k tomu niečo povedať:). Dúfam, že sa teda vidíme vo veľkých počtoch. A zdielajte to prosím, ešte je čas:) Zatím zduř a amen!





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára