štvrtok, júna 06, 2013

Poznatky, zistenia a konštatovania..... atď.

Som psychopat, ale som tak úžasná, bezchybná a dokonalá, že ak sa to aj nestratí, tak je to super! A som slávna!
Už naozaj, ale naozaj nechcem piť slovenské pivo! Resp. pivo na Slovensku.... Naozaj nie! 
Je celkom slušne možné, že som imúnna voči jedom a podobným látkam. Nemám to moc ako dokázať( riskovať nebudem:D) ale mám paranoju, že mi cudzí ľudia hádžu jedy do pitia a mne je z toho prinajhoršom zle.... Druhá možnosť je, že mám fakt pekelné kocoviny, ale mne sa ta prvá páči viac. 
Neviem sa rozhodnúť či mi už načisto uletel dekel, alebo len žijem na planéte plnej retardov(v akomkoľvek zmysle slova), prípadne kreténov alebo hlupákov. 
Najúžasnejší pocit na svete je, keď máte Curaprox kefku na zuby, ale niekde si ju zabudnete, medzičasom si kúpite inú, neCuraprox a po dvoch týždňoch Vám prinesú Vašu Curaprox, potom si s ňou umyjete zuby a umrete na blaho. 
Je ťažké sa baviť s ľuďmi ktorí nerozumejú sarkazmu a cynizmu aj keby ste ku každej vete pripojili cedulku "toto je sarkazmus". Fakt, to není len fráza, je to neuveriteľne ťažké. 
Ľudia si naozaj želajú katastrofy..... 
Nemá zmysel smútiť. Nikam ma to ešte neposunulo..... 
Teorie morfické rezonance( od K25A) je asi najlepší názov pre hudobný album o akom som kedy počula. Je strašne silný proste :D . 



Tak asi toľkoto na dnes.... To sú úplne odvecné myšlienky, ktoré mi dnes behali po rozume v električke....a mala som neskutočnú chuť ich zverejniť. Odporúčam sa nepozastavovať :D Dobrú noc :)

4 komentáre:

  1. Ľudia si naozaj želajú katastrofy..... lebo sú sprostí a myslia si, že ak napríklad príde povodeň, tak sa vyriešia ich vlastné problémy, lebo budú musieť riešiť niečo iné.
    ach, ľudia sú divní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hehe, to s tými jedmi je hrozne milunké, super, páčia sa mi tvoje myšlienky :))) a s tým sarkazmom môžem len súhlasiť!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sú to také magoriny no:D ale vysoko pravidive :D

    OdpovedaťOdstrániť