pondelok, apríla 29, 2013

Ďalšia reťazovka, s ktorou sa pokúsim mesiac spamovať + Deň prvý- At what time in your recent past have you felt most passionate and alive?

Ja reťazovky proste milujem, aj keď to skoro nikdy nevydržím dodržať ta,k aby som prispievala každý deň, tak uvidíme čo sa vykluje z tohto.... 

Túto konkrétnu som našla TU a musela som si ju proste ukradnúť.... 


At what time in your recent past have you felt most passionate and alive?

Je to bohužial smutné, že je to tak dávno, ale mala som náročný mesiac a bohužial, realita nepustí. Bolo to presne 6.4.2013. 
Dátum ktorý som už ospevovala v samostatnom článku. Vtedy som bola na milovaných Kurtizánach a všetko bolo krásne, farebné a zase som zažila taký ten pocit, že žijem najúžasnejší život z celej tejto planéty. 
Všeobecne mávam takéto pocity prevažne vtedy, keď zažívam niečo nové, zaujímavé, stretávam zaujímavých ludí plných energie, ocitám sa na nových miestach a keď je Rock n´roll. Viac mi ku šťastiu fakt netreba. Deprimuje ma každodenná realita a rutina a tak.
Vtedy v Strakonicích som dostala všetko z vyššie spomínaného a chcem stále viac a viac a viac.....Ale to je už fakt dlhá doba a dúfam, že čoskoro nejaký podobný moment keď sa takto budem cítiť znovu príde. Lebo nespoznávam(a ani nechcem) samú seba keď nejsom "živá" . 
A ako praví klasik:
 There's no point in living
If you can't feel the life

2 komentáre: