sobota, októbra 29, 2011

Halloween rock night

Minulý rok sa založila nová tradícia v podobe Halloweenskeho koncertu v Randali, ja som pri zakladaní bola prítomna na bráne a predávala som vstupné a tento rok som si to znovu zopakovala. Po celodennom chystaní sa, som dorazila do Randalu a úžasne vyzerajúc som sa pomaličky odobrala do svojej kabínky aby sa mohol začať koncert.
Počiatočné problémy(akosi nebol žiaden atrament na pečiatky) sa vyriešili našťastie vcelku včas, aj keď bol potom skôr problém u mňa, keďže som niekoľkým prvým návštevníkom kvalitne oskalpovala chlpy na rukách, lebo tie papierové pásky sú fakt komplikovaná vec:D Okrem vstupného som mala na starosti aj nalievanie poldecákov každej maske, na čo som našťastie mala svojho milovaného pomocníka Miška, lebo tam bol taký nával, že by som to sama nemala šancu stíhať.
Ďalšie problémy sme mali skoro celý večer s drobnými..... vstup 4€ a všetci platia rôznymi druhmi papierových bankoviek.... fakt úžasné, hlavne keď je sto ludi v rade pri bráne a nikto z nich nemá drobné, ja nemám z čoho vydať a ani pri jednom bare mi nevedia nič rozmeniť lebo majú podobné problémy... niektorí to brali v pohode, niektorí boli trošku agresívnejší, ale nakoniec sa to všetko vždy vyriešilo, všetci sa na koncert dostali a snaď sa aj všetci zabavili.... ja som sa napríklad bavila aj keď som bola v tom malom priestore vcelku dobre. Koncert bol vcelku super, začínala to čisto ženská revival kapela Poison candy a aj keď nepodali špeciálne profesionálny výkon tak aspoň potešili dobrým výberom hudby, tak som si popri lístkoch vyspevovala o sto šesť. Po nich však išla pre mňa najdôležitejšia kapela večera GAS, na ktorých som sa vyše mesiaca tešila, ale nakoniec odohrali asi tri pesničky a kvôli nejakým vnútorným problémom koncert ukončili. Takže po nich išla ďalšia skvelá kapela Signature, ktorí okrem vlastných pesničiek potešili moje srdiečko Slihterom od Velvet revolveru so špeciálnym gitarovým hosťom:). Po nich hrali ešte My choice ktorých som bohužel ale akosi nestíhala vidieť, keďže som riešila kopu ďalších vecí, prestala som vyberať vstupné a okrem toho hladina alkoholu v mojej krvi aj keď nebola nejaká špeciálne vysoká, spôsobila, že som nejak špeciálne nevnímala čo hrajú. Každopádne po vcelku nadupanej párty, keď som už aj ja mohla ísť medzi ľudí a mala som v pláne pařit minimálne do rána, som sa zrazu ocitla sama jak najväčšia troska keďže všetci s ktorými som prišla odišli..... ale tak stáva sa, mne až príliš často, ale čo už.... každopádne až na toto sklamanie malé, to bolo super, dúfam, že sa táto tradícia udrží a možno aj so mnou na bráne a teraz už idem riešiť len svoj Barbar punk a pak cestu domov do Prahy....



Jáj a na záver aby som nezabudla, malá ukážka toho ako neskutočne krásna som bola:)

2 komentáre:

  1. v signature hra moj kamarat, dneska som videla fotky na fejsi, super masky =)
    kks kebyze nejsom teraz v luxembursku tak by som zrejme bola v randali! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ktorý?:D no skoda že si nebola, bola to super akcia, ale zase Luxembursko?:D myslím že to sa ani randal nechyta:D

    OdpovedaťOdstrániť