pondelok, novembra 03, 2014

Birthday girl...


Od posledného príspevku, som navštívila jeden pohovor a v stredu mám ďalší. Ak ma zoberú na obe miesta, bude to úplne celé dobre, lebo budem možno zvládať aj obe práce v jeden deň a hlavne vďaka tomu budeme s Lifkou konečne mocť začať hladať nejaký spoločný podnájom, aspoň na tú chvílu kým sa mi podarí našetriť a nájsť ubytko v Londýne. 

Lepšie by sa mi šetrilo keby som nemusela hladať nový bejvák ale na druhej strane, prídem o všetky zbytky zdravého rozumu ak ostanem v tejto pakárni, takže iná možnosť není. 

Chcela by som nenáročného sponzora, ktorý by mi kúpil byt a zahŕňal ma hromadami krásnych šiat a iných kusov oblečenia. Zvyšok som ochotná si zaobstarať sama. Ale to už unikám do ďalekých oblakov, tak aspoň sponzora na to oblečenie...? Nie? Určite? ... Dobre... 

Každopádne, dnes mám narodeniny. Až na pár príspevkov na mojej nástenke a súkromných správ od najbližších som nepocítila žiaden rozdiel a to milujem narodeniny! Ale keď ich trávim sama a ničím špeciálnym, jaksik strácajú čaro. 

Aspoň Google ma dnes prekvapil. (Nič ma nepresvedčí o tom, že takto nevyzerá úvodná stránka googlu na celom svete:D) 








Pred pár týždňami som písala milovanému, že či sa mu podarí prísť na moje narodeniny. Spýtal sa ma, že kedy to je a potom už neodpovedal. Takže teraz zúfalo naivne čakám, že mi napíše esemesku s pozvaním na niečo brutálne špeciálne ale asi tým len samu seba namotávam na niečo čo sa nestane aby som sa potom mala načo uraziť. Ale tak človek nikdy nevie. Bolo by fajn ísť aspoň na palacinky do Lacinky no ne? 


























2 komentáre:

  1. Sponzora také hledám. Ale všichni se tváří, jakože to nepůjde. Škoda.
    Já osobně narozeniny nemám ráda- tobě přeju ale všeeechno nejlepší. Mě na narozeninách vadí ta všeobecná hra na něco. Je to normální den. V případě, že jsem se rozhodla popírat čas (zvláštní rozhodnutí, vím) tím popírám i stáří (forever young, že?) takže jaképak narozeniny. Okej, ve skutečnosti mi vážně šíleně leze na nervy ta falešná hra na to jak mě maj všichni rádi a máš narozeniny, je to tvůj den, proto budu mluvit jen a jen o sobě. Neupřímná přání od cizích lidí, kterým do mě nic není a mě nic není do nim.
    Takže... všechno nejlepší k tvému dni, který jsem poctila svým komentářem o svém životě. Kdo? Cizí člověk. Ahoj. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ono ja to vlastne vidím velice podobne :) ale ja som svoje narodeniny zvykla milovat...a vseobecne narodeniny... bavilo ma robit oslavy, sebe aj kamarátom, piect torty a tak... teraz už ma nebavi nič z toho... posledne torty čo som robila neboli vobec na nejake oslavy ale len pre človeka samotneho a tak aj tak po case skončili v kosi lebo priznajme si, jednu osobu tortu jest nebavi donekonečna... :D a tak to stratilo čaro.... mne oslavu nikto nikdy nespravil a tortu som mala len raz od kamosov... davno :D ale tak nejak som to brala za svoju robotu tieto veci tak som to neriesila ...a teraz? nemožem byt s ludmi ktorych mam rada ale za to mam desiatky želani od takmer cudzich ludi na facebookovej nastenke:D milovany sa inak nakoniec tiež neukazal a len mi napisal tiež na nastenku...začo som smrtelne urazena a on o tom ani nevie :D takže asi tolko k akymkolvek narodkam :D

    dakujem každopadne :D

    OdpovedaťOdstrániť