nedeľa, decembra 18, 2011

A zazvonil zvonec.......

Tákže, dneš večer som dorazila späť do Bratislavy, bohužial už natrvalo. Prahu som oficiálne vzdala....
Vec sa má tak, že jednoducho tam nepatrím, nič mi tam nevychádza a tak, tak to beriem tak ako to je. Nie je to síce žiadna tragédia, nebola som tam šťastná, takže je to v poriadku, aj keď mi to mesto bude chýbať(samozrejme, že sa budem vracať najčastejšie jak to pojde) ale som totálne nešťastná v tomto meste.... musím tu vydržať a prežiť asi tak do Marca a potom sa budem sťahovať na to jediné mesto kam naozaj patrím - do Brna, ale dovtedy ma asi porazí, po pár hodinách tu už chytám plačlivé hisáky.... To ani neni spôsobené tým, že som tu, ako skôr tým, že som mesiac nevidela žiadneho zo svojich kamarátov a dnes keď som prišla, to má každý z nich úplne v paži, nedvíhajú mi telefonz a ak dvihaju tak jednoducho sa im so mnou tráviť čas nechce... som momentálne síce precitlivelá (PMS a meškajúce "měsíčky") ale ono to proste asi aj tak jednoducho zamrzí, že sa na nich teším a ich to proste vôbec nesere..... Každopádne, teraz som síce nešťastná ale nenechám sa tým trápiť dlho.... proste sa sústredím na to aby som si tu niečo zarobila, budem chodiť častejšie do Brna a hladať si tam byt a nejaký spôsob obživy a pôjdem tam najskôr ako to bude možné, nebudem sa zbytočne zapodievať ľuďmi ktorým nestojím ani za "Ahoj, vitaj doma"......asi toľko na dnes.... musela som zo seba tie sračky dostať nejak:D Idem si teraz s maminkou pozreť film a pojdem spinkať....bye:)

2 komentáre:

  1. meskajuce kramy su najvacsia pliaga na svete pre vsetkych zucastnenych, ale este stale je aj jeden stupen pod tym - totiz ked ti meksaju a este mas aj obavy a potom vyhadzuje sprachy za predrazene tehotenske testy...och. kazdopadne, zelam vesele vianoce a neber si to tak =)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no jo, ja to vidim tak že tento týžden ak sa rýchlo nezmeni stav tejto situacie tak este tie prachy vyhadzovat aj budem:D ale inak je to v pohode, jak som sa vykecala tuto, tak ma prešla hysteria:D anyway tiež želam vesele vianoce:))

    OdpovedaťOdstrániť