utorok, augusta 09, 2011

Malé kráľovné desivo umelej krásy

O tom čo si myslím o tejto planéte a jej prehnitosti, rovnako ako o ľuďoch ktorí na nej žijú som už toho narozprávala a napísala vela. Dnes sa idem venovať pre zmenu téme, s ktorou som sa už veľa krát stretla ale teraz ma napadlo sa v tom aj trošku pohrabať a musím povedať, že je to fakt jedna z najnechutnejších vecí aké sa na tejto planéte vyskytujú. Samozrejme je lepšie vidieť to na vlastné oči, takže začneme videami:

Oproti ostatným prípadom je tento ešte vcelku v pohode, aj keď o nič menej nechutný:


Mia Grande
2 roky, matka ju vláči po všemožných súťažiach, kde sa predvádza ako modelka alebo tancuje podla matkou naučenej Madonninej choreografie. Toto je asi jedno z menej podarených vystúpení. Ale ľudia šalejú a malá vlastne ani nechápe prečo....



Eden Wood
6 rokov, jedna z najväčších hviezd tohto kalibru. Vraj chce byť umelkyňou, rockovou hviezdou a vedkyňou.... Má za sebou svoj prvý singel Cuttie Patootie(odporúčam nehľadať), mieri do Hollywoodu a čoskoro bude mať vlastnú bábiku. Samozrejme ma vlastnú manažérku a už dávno rozdáva autogramy a pod. No nie je to "nádherné" ?




Taralyn Eschberger
Asi 7 rokov.... neviem o nej nejaké špecifické info, ale videla som nejake fotky, prirodzene fotky, z ktorých na mňa kukalo nádherné ryšavé dievačatko a potom fotky tohto istého dieťaťa,z ktorých na mňa kukalo odporné zmalované a umelo opálené monštrum. Jej matka ma dokonalo nacvičený hollywoodský úsmev číslo 7 (napriek tomu, že očividne v živote nedokázala nič viac ako dojebať vlastné decko) a má v sebe akýsi nervózny tik, pretože všetko musí byť vždy absolutne dokonalé.... Čo ma prekvapilo, Taralyn bola prvá pri ktorej som videla aj jej úžasného fotra, ktorý miesto toho aby nejakou chlapskou logikou zakročil proti tejto humusárne, so všetkým nadšene spolupracuje.....


a jedna z najhorších čo som videla Makenzie Myers
asi 4 ročná príšera s diktátorským komplexom. Neviem čo by som k nej dodala, myslím, že video hovorí samé za seba a pre "lepší" dojem odporúčam nájsť si jej fotky na googli(alebo skôr neodporúčam).

A posledné video... neviem o koho presne ide ale nádherne ukazuje časť desivosti tohto všetkého:



Keby to ešte niekomu nedochádzalo, toto všetko zahŕňa od útleho veku: opätky, vela vela make-upu, farbenie vlasov, solária alebo iné formy umelého opalovania, vo viacerých prípadoch diéty, plastiku, botox a podobne. Všetko čo je samo o sebe tak trošku choré.

Viem čosi o vývinovej psychológii aj z biologického hladiska a čo to znamená pre deti vo vývine?
Dotrhané šlachy na členkoch, ťažké vrásky alebo totálne pokazenú stavbu kože ešte pred 20tym rokom života, jednoducho zničené celé telo, nehovoriac o psychike týchto dievčat, ktoré už v čase ranej puberty budú totálne nepoužiteľnými napodobneninami ľudí. Poruchy príjmu potravy a podobne, určite hrozia každej z nich, drogová závislosť spôsobená napríklad tým, že zlyhali alebo že nejsú dokonalé a najlepšie vo všetkom čo si ich debilní rodičia vymysleli....asi nie je potrebné to ďalej rozoberať.

Nie je ale už totálne choré, že miesto toho aby tieto veci boli kruto trestané, je toto celonárodna súťaž a ľudia sa na tom bavia a totálne to žerú a je to strašne "cute" a funny" ?

A bohužial toto nekončí v Amerike, rovnako ako všetko z Ameriky(vrátane finančnej krízy:D) aj toto postupuje ďalej do sveta a aj keď to zatiaľ nie je napríklad u nás až taký hardcore, už to tu je a je len otázkou času kedy to naberie takéto rozmery.

Ale ja už len čakám, kedy konečne bude cez túto pitomú apatickú planétu postavený ten obchvat, pretože bohužial, planéta Zem sa už nezobudí.....










3 komentáre:

  1. Ja by som chcel, ci by ste si na tom nedali zalezat a neodsledovali situaciu o 5-10 rokov mozno by sa potom dalo na to upozornit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nehovorim že s tym suhlasim,,ale pozeravam to sem tam a sice na tie decka nalepia mihalnice,nechty spray tan a spol,ale ...botox a plastiky ?! nNajprv si pozisťujte fakty a potom pište članok..žiadne ťažke diety ani 'vysoke opatky' a botox tam nefunguju,,tobôž nie prsne vypchavky...
    Takže tolko k tomu..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som si tie fakty zistovala keď som to písala :) nikto netvrdí, že to robia všetci rodičia, ono bohužial ale niektorí nevedia kedy prestať a zachádzajú naozaj až do takýchto extrémov :) bolo niekolko takých prípadov, preto som ich sem zahrnula ;)

    OdpovedaťOdstrániť