sobota, júla 30, 2011

Môj život v Prahe-Časť 4. -The "Wooo" girls

Tak sme sa rozhodli klasicky osláviť piatok a vyhodiť si z kopýtka. Čo vo včerajšom ponímaní zahŕňalo liter a polku čuča a colu za 5 korún z Albertu, v kombinácii s How I met your mother(na tom tu v posledných dňoch ulietavame - ja znovu a Ali sa teprve učí). Bolo to vcelku príjemné posedeníčko (zistila som, že čučo vcelku rýchlo a kvalitne stúpa do hlavy), aj keď po nejakom čase sme sa rozhodli dať si pauzu na trochu hudby a filozofovania o nesmrteľnosti chrústa, resp. o veciach podobných môjmu predošlému "príspevku". Potom som navrhla nech sa ideme prejsť niekam tuto na vzduch, ale samozrejme Ali, už poškodená slinou na ďalší chlast, to pretočila na to že pôjdeme na pivo. No a kto som aby som odolala pivu? Tak sme išli.

Zišli sme dole(necelých desať minút cesty) do tuto jedinej schopnej hospody a dali si to pivo. Čo sa nezaobišlo bez mini trapasu -ja si tam musím zakaždým spraviť ostudu proste- dostali sme pivo do rúk a obidve s klapkami cez oči sme sa vybrali do úplne inej časti hospody.... keď som si to uvedomila(musela som ako inak ja) tak sa to nezaobišlo bez výbuchov smiechu a poznámok typu: "Vy spolu nemluvíte holky?" slečien o ktorých budem písať o chvíľku a po ktorých som tento umelecký exemplár nazvala. No tak sme to nejak zvládli a vtedy to v podstate začalo.



Na začiatok, vysvetlenie pojmu "Wooo girl" :
"Wooo girl" je žena ktorá sa na verejnosti často prezentuje robením Wooo(päsť musí vystreliť hore nad hlavu)samozrejme v spoločnosti ďalších "WOOO" kamošiek. Robí to pri akejkoľvek silne emočnej udalosti - hrajú jej song(MUSÍ tancovať), kopla do seba panáka(treba pridať zatrasenie prdelou), zvládla sa sama vycikať, zamerala si svoju mužskú obeť,vyzula si topánky...no proste čokolvek. Väčšinou to robí aby na seba obrátila pozornosť, prevažne chlapov - a prevažne chlapov s menej ako priemernou inteligenciou. Môže to robiť skoro všade ale najúspešnejšia býva v baroch, na koncertoch Maroon 5 a podobne. Samozrejme k nej neodmysliteľne patria sladké alkoholické drinky atď... zdroj: ja, HIMYM a Urban Dictionary

Pre informáciu, diel s názvom "Wooo" zo spomínaného HIMYM sme pozerali tuším predvčerom a keď sme sa v noci vybrali na to pivo tak sme si z takých slečien robili srandu Woookaním na celé Jesenice.

Takže sme teda došli do tej našej hospody, sedeli tam tieto slečny - inak bolo pár ľudí ešte v jednej miestnosti - mám podozrenie, že púšťali Ine Kafe-tiež neviem či to boli oni alebo Wooo girls - tie zas púšťali iné lepšie či horšie somariny. My sme si viedli svoje ožranecké tros kecy a zrazu to začalo..... Obľúbena pesnička? WOOOOO! Stalo sa čokolvek? WOOOOOO! Atď. to sme si už vysvetlili jak to chodí. Ono to takto asi nepríde nikomu tak fascinujúce ako nám v tom momente. Hlavne ono každý už také slečny určite videl a asi si o nich ani nemyslel moc pekných vecí, ale moc to nevnímal, ale keď ho na to niekto upozorní tak si ich asi začne všímať a ak videl ten diel HIMYM kde sa toto rozoberalo, tak mu ich je asi aj ľúto:D.

No každopádne to bola len taká čerešnička toho večera, pretože hospudka mala záverečnú a my sme sa už chystali domov, ale vedúca nás zavolala ešte na paňáka vedla do nonstopky - a po Alinom prejave, že sme chudobné trosky, nás dokonca aj pozvala.

Takže takto. Vedľa v Nonstopke bola diskotéka. Čo ma dosť desilo, ale pustili nás tam zadarmo a nakoniec tam hralo AC/DC ktoré ja vôbec nemám rada ale znelo to slubne, potom ale samozrejme začali zase hrať sračky a čo bolo horšie začali sa zbiehať chlapi. A poznám jedinú vec ktorá je otrasnejšia ako akútny nedostatok chlapov(ktorým Jesenice naozaj trpia) a to keď sa na mňa lepia starí a tí najslizkejší chlapi, ktorí sú mi totálne proti srsti a ani po dobrom ani po zlom si nedajú povedať nech mi dajú pokoj. Takže sme si zažili oboje. Vrchol bol jeden holohlavý vygumovaný hnusák, ktorý ku nám došiel a nasilu (fakt dosť hrubo nasilu) nás začal ťahať na parket(ešte k tomu počas pesničiek Michala Davida, na ktorého mám vyvinutú neskutočnú alergiu:DFuj!), vyzliekal sa pred nami z trička(asi chcel ukázať svaly alebo čo:D fakt ohromujúce:D stavím sa že ma penis veľkosti malej zaváranej uhorky a problémy s erekciou:P) a čo bol vrchol tak mi chytil ruku a začal mi ju olizovať - asi z toho ostanem frigidná.

No a potom si doniesol ešte kamaráta ktorý keď zbadal, že som nadmieru vyvinutá zrzka, tak sa na mňa nalepil tiež a zahlásil niečo ako: "Umí dát zrzka jazyk do huby?" Na čo som mu s výrazom absolútneho zhnusenia zahlásila niečo nepríjemné, na čo mi asi tri ďalšie minúty kukal do očí(asi či to myslím vážne), čo som mu odrovnávajúco oplácala a potom konečne zmizol.
Mimochodom jediný dôvod prečo sme ostávali stále na mieste bolo, že som si už dávno predtým nechala od DJa zahrať Lucie, tak sme na to čakali - pomedzi to hral ešte aj nejaký remixový mix takých tých klasických českých pesničiek ako Sladké mámení a pod. a Reklamu na ticho od Paliho Haberu(v poslednej dobe sa mi Pali v živote objavuje nejak často inak:D) no a potom to konečne prišlo Černí andělé, potom nejaký Kabát a Amerika. Pak to zas niečím dovrzal tak sme išli domov, po ceste sme válali sudy z mini kopečka - nemyslím tie ozajstné sudy, ale také to čo sme robili ako malé deti - lahneš si na zem a válaš sa dolu, praktizovali sme teóriu jednej devínskej trosky menom Nikola(:-*), že do každej slovenskej pesničky sa da namontovať slovo rezeň
(Reklamu na rezeň dnes v telke dávajú....)
a potom sme na celú dedinu vyspevovali pre zmenu Dotknu se ohně od Lucie. Keď sme došli k baráku tak sme sa ale rozdelili, lebo máme veľa brán a každá sme chceli ísť do inej a neviem čo Alena robila tak dlho ale prišla som domov podstatne skôr ako ona a ešte som nám na dvere napísala zelenou fixkou že D-612 - tak voláme náš byt(podľa planétky Malého princa), lebo náš byt má označenie B21, teraz už to dáva väčší zmysel, prečo ho tak voláme, lebo ono ta planétka sa v skutočnosti volá B-612 nie D. To som sa po celých tých rokoch čo Malého princa totálne milujem a dokonca som spolupracovala na Muzikáli Malý princ v Bernolákove, dozvedela, že on vôbec nebýva na tom Déčku.... úplne nechápem kde sa vo mne stala chyba, fakt. Išla som to teda prirodzene opraviť. :D Bol to kvalitný večer/noc rozhodne a rovnako kvalitnú mám teraz kocovinu a ešte asi idem variť, lebo som hnusne hladná a Alena mi tak pred 4 hodinami sľúbila, že za hodinu uvarí ryžu ale miesto toho ešte furt chrápe.... hlavne, že ja som sa zobudila kvôli nej lebo tu trískala, troska jedna nevychovaná...... :D

Tak asi toľko....... WOOOOOOOOOOOO! :)

3 komentáre:

  1. najviac som sa zasmiala na oznacovani vasho bytu, to su toe skvele napady ktore nikto nepochopi :DD

    inak dikes za pochvalu, idem tam akurvat natiahnut fotky, ale tu polievku som nefotila...lebo predsa len, to je len taka obyc =)

    woo girls som nikd yv zivote nevidela, ani som o tom nepocula, to su cesky alebo to robia turistky? lebo to sa mi tak podoba na anglanov a americanov, oni afektuju az hroza...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. idem hned obkukat fotky:D

    no a ja vlastne teraz už neviem ako to je s tymi wooo girls, ci som ich niekedy predtym videla alebo nie ale som si istá že som videla nemálo preafektovaných slečiniek a viem si vcelku krásne predstaviť že by to robili:D ale to si asi clovek fakt začne v skutočnosti vsimat až ked sa o tom niekde takto dozvie a vcera to bola fakt uplne nadherne ukažkova situacia:D až som mala pocit že ten diel HIMYM museli nedavno kukat aj oni a robia to naschval lebo to bolo uplne neskutočne:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hahaha, strasne som sa smiala :-D To s tym reznom...to budem aplikovat :-D

    OdpovedaťOdstrániť