nedeľa, apríla 21, 2013

...z tvý lásky mi zbyla v hlavě kocovina....

Nenechajte sa zmiasť názvom, o lásku tu moc nejde. Resp. ide ale len o takú špeciálnu k istej budove s názvom YMCA a k hudbe všeobecne....

Jó jó! Bola som na koncerte! 
Samozrejme, keďže ja som osamelý vlk a nemám kamarátov tak som išla sama. (Čo není taká tragédia, keďže samozrejme polovičku osadenstva poznám, ale aj tak je mi blbé proste niekam prísť sama.... no nevadí prekonala som sa.)

S plánom nepiť alkohol a z nejakého divného popudu v lodičkách som sa vydala smer najmilovanejšia budova s trošku malým oneskorením, pretože som nejak zázračne zaspala a zobudila sa o pol osmej, kedy mal koncert začínať. Po ceste ma ešte obťažoval nejaký gumený hip hoper, ale v pohode, ovládala som sa a nezabila som ho.

Každopádne som dorazila do MMC, stihla som si v klídku zapáliť, kúpiť si lístok, Mudhole začali hrať intro, kúpila som si pivo a všetko bolo na mieste.
Určite ste už postrehli, že plány nepiť mierne nevydali....
Večer ale samozrejme pokračoval a ja som tých pív vypila nespočetne vela(stavím sa, že tak za sud) a keď mi dole v Kobre povedali, že zatvárajú a pivo mi už nenalejú tak som to ešte podporila rumom a kofolou(aha aj na nealko sa dostala rada). No každopádne potom s miernými problémami s presunom sme zakotvili ešte v Randali, kde som znovu neváhala pokračovat v pivovaní až nakoniec zatvárali aj tam a všetci sme sa ocitli vonku, nočáky už nechodili, ranné ešte nechodili a že čo teraz?

Niektorí si posadali do taxíkov, iní išli ďalej piť, niektorí sa vyparili a tak som ostala s kamoškou z Dúbravky, odkázanou na ten istý autobus s ktorou som sa ešte kvalitne zhúlila.

Zhrnutie: Po kvalitnom koncerte, na ktorom bolo zas pramálo ludí, som sa parádne opila, pár krát dobre pokecala, pár krát som si nechala uraziť ego, pár krát som sa nasrala, a tak ďalej, ale inak to bola noc ktorá celkom kvalitne naplnila zopár potrieb mojej ranenej duše. A dokonca som bola taká super, že som neskončila v posteli nikoho koho som nechcela! :D Horšie je, že ani nikoho koho by som chcela, ale taký tam ani nikto nebol bohužial, takže sa to nuluje!

Ale dosť bolo kecov! Celá pointa tohto článku je, že mám obrovskú kocovinu a umieram!!!! 


5 komentárov:

  1. Hahahahahahahahahaaaaa, táto veta ma dorazila : "A dokonca som bola taká super, že som neskončila v posteli nikoho koho som nechcela!"
    Eh, tiež si k tomu podchvíľou gratulujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. šak ale ja som v poslednej dobe prepnuta:D už si nemožem verit:D toto je velky pokrok:D

      Odstrániť
    2. preto doporucujem sa neholit, vtedy clovek nechrape s nikym. je to prirodzena antikoncepcia

      Odstrániť
  2. skúšala som,nefungovalo:D väčšina chlapov to ma aj tak u prdele:D a ja už v určitom stave tiež:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. seka - nepomaha a dokonca uz mi to ani trapne nepride, lebo dojdem v takom stave ze jebem ci som oholena...cele zle. :D
    boha jak to citam dala by som si jointa. omggggggggggg

    OdpovedaťOdstrániť