pondelok, mája 02, 2011

Pár mojich dojmov z údajnej smrti Usamu bin Ladina....

Nemám veľmi vo zvyku, riešiť politické a podobné záležitosti, snažím sa totiž od toho dištancovat do čo najvyššej miery, dovoluje mi to aspon ako tak žiť slobodný život. Ale tu vlastne ani nejde o politiku, skôr o ľudstvo alebo o čo vlastne. Každopádne, píšem to lebo mám tak trochu strach z toho čo sa bude diať a som vytočená na tento hlúpy svet a vládu USA a potrebujem sa k tomu nejak vyjadriť.

Moje teórie:

V tom, že je Ladin mrtvý je príliš veľa extrémych nejasností. Dokonca tak do očí bijúcich, že sa čudujem že sú tým zaplnené celé média.
Nerozumiem tomu, že 10 rokov hladaného zločinca strelili do hlavy. Obyčajným smrtelníkom tým v podstate znemožnili nejakú bližšiu identifikáciu, keďže falošné výsledky DNA, ktorú vraj majú, môže potvrdiť hocikto a nie je možné to overiť.
Ďalší absolútny bullshit je, že jeho telo chvíľku po smrti, vraj pochovali v mori.
Na toto ma napadá fakt len reakcia "WHAT THE FUCK?". Toto by isto spravili po tých desiatich rokoch. Jasné....
Vrcholom je údajná fotka jeho mŕtvoly, o ktorej sa teraz už samozrejme vie, že je absolútne falošná a neskutočne vtipným spôsobom zphotoshopovaná.
Fail č. 1
Fail č. 2
Samozrejme, už bolo oficiálne potvrdené, že fotka je falošná a že unikla úplným omylom. Pol dna po tom čo obletela cely svet a po tom ako ju ľudia začali spochybňovať.
Skôr to vidím tak, že sa spoliehajú na ľudskú tuposť a spoluprácu médií, že ľudia takýmto veciam uveria....a čo ma prekvapuje najviac, tak oni tomu veria. A nie preto, že by na to mali nejaké podklady, ale preto, že Barack Obama to oficiálne prehlásil z Bieleho domu a je to všade na internete! A v správach....

Čím sa konečne dostávam k teórii, o tom že Ladin žije a tieto správy boli falošné a nechytili ho, len sa vláda USA na čele s pánom prezidentom, potrebovala vytiahnuť pred nespokojnými občanmi. Alebo tam ide opäť o niečo iné ako len toto. Teda o to o čo vždy - majetok a moc a Ladin dostal nejakú novú identitu a je už dávno niekde zmiznutý. V bezpečí. A čo by z takéhoto niečoho mal pán Obama? Na to mám pár ďalších teórií, ale ak to je nejak takto, tak si myslím že to čoskoro uvidíme.

Prípadne je Ladin mŕtvy už dlhšiu dobu a teraz to vytiahli z ďalšieho pre USA možno prospešného dôvodu. Keďže len pred pár dňami sa vraj moslimovia vyjadrili, že v prípade smrti bin Ladina odštartujú v Európe jadrovú vojnu.
A pýtam sa, čo má s týmto všetkým Európa? Prečo by útočili práve na Európu ak by v tom nebola nejaka dohoda s USA?
Nechcem tým povedať že by som niektorému miestu na svete želala jadrovú vojnu...ale Európa v tomto prípade fakt nemá logické vysvetlenie. A úprimne, ja sa toho fakt bojím.....

Ďalšia záležitosť ktorej vôbec nerozumiem, je že ak ho aj zabili a nič z toho čo som písala vyššie nie je pravda, prečo to oslavujú ako nejaký strašne veľký sviatok?

opäť názorný príklad

Po desiatich rokoch a miliónoch mřtvych, zabili jediného človeka(ok bolo ich tam vraj viac, ale o nich im nešlo). A tento človek bol síce zakladateľom Al- Kaidy a pravdepodobne šíril vela zla, ale stále vlastne nič z toho čo mu pripisujú nespravil, ak vôbec stál za 11. septembrom a podobne tak vydal maximálne tak rozkaz. Nebol v tom sám zapletený. ČO znamená že tam je milión ďalších osôb, ktoré jeho smrť nijak nezastaví, ale oni sa tvária, jak keby porazili celosvetový terorizmus a už bude navždy mier...... To je choré.


Mám proste akýsi pocit, že nech už je pravda hocijaká, ešte to bude mať tvrdý dopad.....a opäť ako vždy, bude to mať dopad na absolútne nevinných ľudí, ktorí s tým nikdy nemali nič spoločné.....

A tak, len znovu pripomínam že mi je z tohto sveta zle a sťahujem sa na Magratheu......



UPDATE: Očividne nejsom jediný konšpirátor:)

2 komentáre:

  1. tak vojny boli, bohuzial su, aj budu....
    jadrova možno nie, ale niečo sa vyvrbi raz určite.... a bola by som velmi rada keby som sa toho nedozila....

    OdpovedaťOdstrániť